Καλέστε μας άμεσα: 6975756391
Κουτσουπιά, Λαρίσης, Χάρτης
 •  

  Didinos Rooms Σχετικά με μάς

  Παράδοση & Εμπειρία

  Εκεί που ο Κίσσαβος σμίγει με το Αιγαίο, βρίσκεται η, πνιγμένη στο πράσινο,η Κουτσουπιά.
  Εκεί και Didinos Rooms στην Κουτσουπιά, Λαρίσης στο ίδιο σκηνικό και την ατμόσφαιρα,σε μια όαση ηρεμίας,με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ και τα άριστα υλικά κυριαρχούν σε κάθε γωνιά των κτιρίων. Η μοναδική αίσθηση φιλοξενίας θα προσφέρει σίγουρα στον επισκέπτη μια θαυμάσια εμπειρία.

  Didinos Rooms Κουτσουπιά, Λαρίσης είναι ο ιδανικός συνδυασμός του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, παραδοσιακή πολυτέλεια, φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα.
  Rooms βρίσκεται Κουτσουπιά, Λαρίσης, ένα από τα πιο διάσημα σημεία στην ανατολική πλευρά του Κισσάβου, λόγω της πανοραμική θέα της μαγευτική θάλασσας και του βουνού Κίσσαβος.
  Τα θέρετρα βρίσκονται 11 χιλιόμετρα από το Στόμιο και 17 χιλιόμετρα από τον Αγιόκαμπο .Ένας παραθαλάσσιος οικισμός χτισμένος στους πρόποδες του βουνού, με μια γραφική παραλία με καθάρια νερά, ψιλή άμμο και βότσαλα. Οι καστανιές, οι κουμαριές, τα πεύκα κι οι βελανιδιές φτάνουν μέχρι την θάλασσα και τα πλατάνια σκιάζουν τις ρεματιές, όπου το νερό κυλά άφθονο και σμίγει το τραγούδι του με αυτό των πουλιών . Το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την απόλυτη απόδραση ή καλοκαιρινές διακοπές.

  Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής.
  Η φιλοξενία είχε σημαντική κοινωνική δύναμη, διότι μπορούσε να συνδέσει άτομα οποιασδήποτε τάξης, ακόμη και απλούς πολίτες με βασιλιάδες.

  Ξένιος Ζευς: Ο ορισμός της φιλοξενίας στην Αρχαία Ελλάδα

  Kane Κράτηση

  Στείλτε μας ένα μήνυμα με τον τύπο δωματίου σας, την ημερομηνία άφιξης και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που θέλετε να κάνετε κράτηση, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε χρόνο μηδέν.